Ingrediente: * 500 g ciocanele de pui * 1 ceapa * 3 catei de usturoi * foi de dafin,piper,cimbru * 500 ml suc de rosii * 1 pahar de vin alb (100 ml) *...
Ingrediente: Fetelor, o sa va impartasesc o reteta , care imi aduce aminte de copilarie. Tatal meu, d-zeu sa-l odihneasca, o gatea tare , tare bine, ostropel...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o punga de inimi si pipote de pui (cam 700 g) doua cepe mijlocii multi catei de usturoi (vreo doua capatani) doua cutii de rosii descojite o...
Ingrediente: 1 kg peste , 2 conserve cu rosii, 2 capatani usturoi, 100 ml apa, 100 ml vin alb, 1 lingurita cimbru, 50 ml ulei, 50 g faina, sare, piper.