Petitchef

Ostropel de peste

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata pestele, se spala si se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
  • In uleiul in care am prajit pestele, calim usturoiul tocat marunt si adaugam rosiile tocate marunt . Adaugam vinul, apa si cimbrul si lasam sa fiarba ~ 5 minute.
  • Pestele se pune si el in cratita sa fiarba impreuna cu sosul pentru alte 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
  • Servim fierbinte cu patrunjel verde tocat marunt.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

17/06/2012

Foarte,foarte gustooooossssssssss!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
07/02/2012

De tot kkt-ul!Asta seamana f.bine cu plachie de peste,nu cu inventia asta!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ostropel de pui cu piure de cartofi
Ostropel de pui cu piure de cartofi
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ostropel de Pui cu Piure de Cartofi
Ostropel de Pui cu Piure de Cartofi
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ostropel de pui.
Ostropel de pui.
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.