Petitchef

Ostropel de pui pe pat de orez

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert.
  • Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .
  • La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.
  • Se poate servi cu orez, piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este cu paine moale, proaspat scoasa din cuptor.


Poze

Ostropel de pui pe pat de orez, poza 1
Ostropel de pui pe pat de orez, poza 2
Ostropel de pui pe pat de orez, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

07/04/2017

Nu este suficient sa fie painea proaspata? Trebuie neaparat sa fie din aia recent scoasa din cuptor?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.