Petitchef

Pandispan cu tort

7 rețete
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

(74 voturi), (10) , (9)
Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Tort crema de zahar ars cu pandispan

Tort crema de zahar ars cu pandispan

(53 voturi), (3) , (24)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Pentru Crema de zahar ars: 7-8 Oua O cana de Zahar +150 gr. Zahar 300-400 ml Lapte 1 plic Zahar vanilinat Coaja de la 1 lamaie sau/si portocala....
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

(19 voturi), (1) , (12)
Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Tort de mere

Tort de mere

(19 voturi), (1) , (5)
Desert Foarte ușor 1 oră 251 kcal
Ingrediente: 8-10 mere medii 5 linguri de zahar nuci si gem de fructe pentru umplut merele o lingurita de scortisoara Pentru blatul din pandispan : 5 oua 5...
Rețetă Tort caramel

Tort caramel

(6 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 blat simplu, de pandispan 250 g. zahar 3 oua 180 g. unt/margarina 350 g. zahar 2 maini de nuci taiate nu foarte marunt 3-4 linguri mari de...
Torturi festive de sărbători

Torturi festive de sărbători

(202 voturi)

Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.

Rețetă Pandispan(blat de tort)fara praf de copt

Pandispan(blat de tort)fara praf de copt

(25 voturi), (2) , (8)
Aperitiv Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 8 oua 300 g zahar 300 g faina esenta de vanilie,coaja de lamaie rasa un praf de sare
Rețetă Sfaturi practice - Blat Pandispan

Sfaturi practice - Blat Pandispan

(15 voturi), (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează