Petitchef

Tort caramel

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 blat simplu, de pandispan

250 g. zahar

3 oua

180 g. unt/margarina

350 g. zahar

2 maini de nuci taiate nu foarte marunt

3-4 linguri mari de zahar, pentru siropul de zahar ars

200 g. frisca lichida

Preparare

  • Se taie pe jumatate si se insiropeaza cu un sirop de zahar ars, facut din 3-4 linguri de zahar, pe care il lasati la caramelizat si pe care-l "stingeti" cu un pahar de apa .

Poze

Tort caramel, poza 1Tort caramel, poza 2Tort caramel, poza 3Tort caramel, poza 4Tort caramel, poza 5Tort caramel, poza 6





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tort de post cu blat de mere si crema caramel
Tort de post cu blat de mere si crema caramel
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu crema caramel si nuca
Tort cu crema caramel si nuca
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1h10m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cake pops sau tort-acadeleCake pops sau tort-acadeleMere in caramel – amintiri dulci ale copilarieiMere in caramel – amintiri dulci ale copilariei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: