Petitchef

Pandispan(blat de tort)fara praf de copt

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se sparg ouale intr-un castron,apoi se adauga zaharul si un praf de sare .Se mixeaza totul pana devine o crema densa si lucioasa,aproximativ 20 minute.
  • Se pune si esenta si se mai mixeaza putin.Se lasa mixerul si se adauga faina trecuta prin sita,cu o lingura mestecand de jos in sus.Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt,se toarna aluatul format ,se niveleaza bine si se da la cuptor pt circa 25 minute la 180 grade.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

18/03/2017

Multumesc

(0) (0) Abuz
12/01/2013

La pamant aceasta retete

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pandispan
Pandispan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan de casa
Pandispan de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pandispan cu crema de frisca
Pandispan cu crema de frisca
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos Petitchef
Tort cu nuca de cocos Petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: