Petitchef

Pandispan(blat de tort)fara praf de copt

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se sparg ouale intr-un castron,apoi se adauga zaharul si un praf de sare .Se mixeaza totul pana devine o crema densa si lucioasa,aproximativ 20 minute.
  • Se pune si esenta si se mai mixeaza putin.Se lasa mixerul si se adauga faina trecuta prin sita,cu o lingura mestecand de jos in sus.Se tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt,se toarna aluatul format ,se niveleaza bine si se da la cuptor pt circa 25 minute la 180 grade.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

18/03/2017

Multumesc

(0) (0) Abuz
12/01/2013

La pamant aceasta retete

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1h25m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan
Pandispan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan dupa o reteta a lui eric lanlard
Pandispan dupa o reteta a lui eric lanlard
6 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pandispan pufos cu visine (reteta video)
Pandispan pufos cu visine (reteta video)
15 porții
40 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.