Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: spaghete 1/2 piept de pui o mana de mazare 1 morcov 1/2 dovlecel sare,piper busuioc,oregano cascaval Sos 100 gr smantana 2 catei de usturoi pratrunje...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: o mana de ciuperci - morcovi o varza chinezeasca mica un piept de pui sos nems & sos soya ulei de susan (sau floarea soarelui) paste - preferabil de...
Ingrediente: 1 plic Maggi Idea Zilei o jumatate de piept de pui taiat cuburi si prajit in ulei, se poate inlocui cu 150 g sunca, ca in indicatiile de pe pachet 20...
Ingrediente: 250 g paste scurte, eu am ales paste rigate insa merg orice alte paste scurte un piept de pui mediu 3 linguri mari de smantana grasa 2 linguri de ule...
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de masl...
Ingrediente: 250 g paste scurte 300 g broccoli 25 g unt 600 ml lapte 25 g faina 2 lingurite caperri 2 rosii sare, piper 4 bucati piept de pui 50 g cascaval...
Ingrediente: 200 g paste scurte 200 g piept de pui/pulpe de pui 4 ciuperci mari 200 ml sos de rosii 200 ml lapte de cocos 50 ml apa 1 lingura sos de soia 1/2 li...
Ingrediente: un piept de pui mediu o legatura de ceapa verde doi catei de usturoi putin ulei de masline o cutie mica de smantana pentru gatit o lingura de faina ...