Home Rețete Retete cu paste Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval (4.3/5 - 183 voturi) 25 212
18 sau7
Ingrediente Numarul de porții: 4
sare
piper
un piept de pui
50 ml lapte
Preparare Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit. Se lasa 1 minut si se adauga pieptul de pui taiat cubulete. Se rumenesc bucatile , frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele. Se lasa la foc mic 7-8 minute. Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper. Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul. Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece. Se aseaza paste in farfurie si deasupra pieptul de pui cu sos.
Rețete inrudite Rețete
Articole conexe
Comentarii (25):
S-a branzit la mine după ce am pus laptele și smântâna, deși am respectat rețeta întocmai. Am dres-o cu faina și a ieșit ok, sosul puțin cam gros, dar a ieșit foarte bun chiar și așa.
E foarte buna doar ca eu nu am facut sub forma de rulou am facut sos puteti incerca e bun si asa!
Foarte bună reteta :* am facut-o .... am pus si un pic de faina la sos in rest nota 10 !
Foarte gustos...imi place mult...simplu ,usor,rapid si bun...)))
Este cea mai buna si gustoasa reteta.
Fiasco
Bine
Delicioase!
Super
Super!