Petitchef

Piept de pui cu paste

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g paste fainoase,

sare,

piper

boia

300 g smantana

500 g piept de pui,

o capatana usturoi

verdeata

Preparare

  • Se fierb pastele in apa multa cu sare, se scurg printr-o strecuratoare. Intre timp, se curata de pielita pieptul de pui, se taie cubulete si se rumeneste in tigaia de teflon sau pe gratar.
  • Observati ca nu folosesc grasimi,decat. smantana. Se acopera tigaia cu un capac, se lasa sa se rumeneasca putin, se gusta de sare si se potriveste gustul dupa preferinta.
  • Apoi se toarna peste paste. Usturoiul zdrobit bine se amesteca in smantana si se adauga peste carne si paste.
  • Se amesteca usor,eventual mai potiviti gustul condimentand,adaugand verdeata .

Întrebări:




Comentarii:

08/11/2013

Apetisant preparatul

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
04/04/2012

Am adaugat ,gorgonzola cca 100g

(0) (0) Abuz
04/08/2011

Nu as manca asa ceva

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piept de pui cu smantana si ciuperci
Piept de pui cu smantana si ciuperci
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piept de pui cu susan
Piept de pui cu susan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Piept de pui cu smantana
Piept de pui cu smantana
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.