Petitchef

Paste cu pui si smantana

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
310 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Se spala, curata si taie in bucati mici pieptul de pui. Separat punem apa la fiert pentru paste cu un praf de sare si o lingura de ulei. Cand fierbe apa adaugam pastele la fiert dupa indicatiile de pe pachet. Pieptul de pui se rumeneste zdravan si se inabusa in smantana.
  • Cand sunt fierte pastele, se scurg si de rastoarna intr-ul bol mare. Se adauga puiul cu smantana si cascavalul cu parmezanul ras. Se omogenizeaza si se servesc imediat cu un pahar de vin alb.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 310Kcal
  • Carbo: 27g
  • Grăsimi: 14.1g
  • Grăsimi sat.: 6.3g
  • Proteine: 17.6g
  • Fibre: 1.4g
  • Zahăr: 1.4g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (97g)


Poze

Paste cu pui si smantana
Paste cu pui si smantana - poza 2
Paste cu pui si smantana - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/12/2017

Foarte bine si satioase dar cu mai multa smantana

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/01/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
23/09/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
20/09/2013

Super,delicios

(0) (0) Abuz
andreea_p2013
andreea_p2013, 11/09/2013

Foarte f f f buna!!!!

(0) (0) Abuz
21/08/2013

Foarte bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn te lingi pe degete si botic

(0) (0) Abuz
13/03/2013

Uaaaaaau si eu vreau !!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
29/01/2013

Super bunaa!!

(0) (0) Abuz
07/09/2011

Nu prea ma incanta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu pui si gorgonzola
Paste cu pui si gorgonzola
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Burrata sau saculetul cu mozzarella si smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Sosul cu smantana Sosul cu smantana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează