Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de masl...
Ingrediente: 250 g paste scurte 300 g broccoli 25 g unt 600 ml lapte 25 g faina 2 lingurite caperri 2 rosii sare, piper 4 bucati piept de pui 50 g cascaval...
Ingrediente: 200 g paste scurte 200 g piept de pui/pulpe de pui 4 ciuperci mari 200 ml sos de rosii 200 ml lapte de cocos 50 ml apa 1 lingura sos de soia 1/2 li...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 250 g paste de porumb 200 ml suc de rosii 2 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 piept de pui 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline rozmarin si busuioc sare ...
Ingrediente: un pachet foi lasagnia 500 g piept de pui tocat 2 cepe 1 morcov 5 rosii piper cimbru sare 3 lg ulei Sos: 100 g unt 3 lg faina 1 l lapte 300 gr casca...
Ingrediente: 200 ml suc de rosii 1 rosie 1 ceapa 1 ardei gras 1 morcov 1 piept de pui 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline rozmarin si busuioc sare si piper ...