Petitchef

Cus cus cu pui si legume

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
200 ml suc de rosii

1 rosie


1 ardei gras


1 piept de pui

3 catei usturoi

2 linguri ulei de masline

rozmarin si busuioc

sare si piper

150 g cus cus

30 g unt

Preparare

  • Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic. Adaugam pieptul de pui taiat fasii si sucul de rosii. Condimentam si potrivim gustul de sare si piper.
  • Intre timp prajim putin pastele de cus cus in unt, nu foarte mult, doar pana se auresc putin. Adaugam 500 ml apa fierbinte si fierbem timp de 8 minute. Condimentam cu putina nucsoara.
  • Dupa ce pastele au fiert se scurg de apa si se adauga peste carnea cu legume. Se mai dau cateva clocote.Se serveste cald.

Poze

Cus cus cu pui si legume, poza 1Cus cus cu pui si legume, poza 2


Comentarii:

02/10/2013

Senzationala...au mancat ai mei de se bateau turcii la gura lor :))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/06/2013

Buona

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cus cus cu pui si rosii
Cus cus cu pui si rosii
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cuscus cu pui / chicken couscous
Cuscus cu pui / chicken couscous
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: