Ingrediente: 220 g de sfecla rosie cruda (rasa pe razatoarea mare) 3 oua 150 g de zahar 150 g de zahar brun (eu am folost melasa) 180 g de faina 300 ml de ulei...
Ingrediente: Foi -10 linguri suc de rosii( pot fi rosii cubulete in sos, pasate cu un blender) -10 linguri ulei -10 linguri zahar -1 lingurita amoniac pentru...
Ingrediente: 10 linguri de ulei 10 linguri de zahar 10 linguri suc de rosii 1 plic de amoniac stins cu otet 500 g faina 5 mere 50 g unt zahar dupa gust 1...
Ingrediente: Foi: 12 linguri zahar 12 linguri ulei 6 linguri pasta rosii un vf cutit sare o lingurita bicarbonat stins cu otet 3 cani 1/2 faina Umplutura un kg...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: ptr.blat: 8 albusuri 200 g zahar pudra 100 g mac 50 g nuca de cocos rasa 4 Lg (linguri ) faina 1 lg (lingurita) praf de copt coaja rasa de la o...
Ingrediente: BLAT:7albusuri,1cana de zahar,2lg.faina,200gr.de nuca de cocos colorata,1praf de copt CREMA;7galbenusuri,15lg.de zahar,4lg.de apa,1margarina...
Ingrediente: 5 oua 5 l apa calda 1 pac. zahar vaniliat 250 g zahar 250 g faina 1 pac. praf copt zahar/esenta de vanilie 1 lamiie-coaja CREMA: 500 g brinza...
Ingrediente: pentru blat: 4 oua, 4 linguri zahar, 2 linguri de apa, 4 linguri cu varf de faina, un praf de sare, 1/2 praf - de copt, tije de rabarbura. Pt...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: blat din 7 oua insiropat cu esenta de vanilie si zahar, umplut cu crema de oua , budinca si frisca, ornat deasupra cu gelatina rosie CREMA DE OUA:...
Ingrediente: 175 g alune padure, 175 g zahar tos, 3 albusuri, 250 g mascarpone, 280 ml smantana frisca, 125 g zmeura congelata, 340 g jeleu de coacaze rosii.