Petitchef

PULPA DE MIEL IN SUC PROPRIU CU USTUROI...BRUSCHETE DIN PAINE DE CASA SI SALATA VERDE

mal

aceasta  e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie.
evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie.
asadar...pun la incins in tigaie 2-3 linguri de untura de porc...apoi asez carnea si o las la foc mic acoperita  sa-si lase sucul propriu. dupa un timp o intorc si o sarez, ii pun cateva boabe de piper si  o las se se patrunda incet...daca e nevoie mai adaug putina apa. cand e bine facuta si incepe sa se rumeneasca pun usturoi din belsug si-l las sa se caramelizeze impreuna cu carnea.
o servesc cu salata verde si paine de casa proaspat scoasa din cuptor ...








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel cu ciuperci
Pulpa de miel cu ciuperci
8 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: