Petitchef

PULPA DE MIEL IN SUC PROPRIU CU USTUROI...BRUSCHETE DIN PAINE DE CASA SI SALATA VERDE

PULPA DE MIEL IN SUC PROPRIU CU USTUROI...BRUSCHETE DIN PAINE DE CASA SI SALATA VERDE
mal

aceasta e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie.
evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie.
asadar...pun la incins in tigaie 2-3 linguri de untura de porc...apoi asez carnea si o las la foc mic acoperita sa-si lase sucul propriu. dupa un timp o intorc si o sarez, ii pun cateva boabe de piper si o las se se patrunda incet...daca e nevoie mai adaug putina apa. cand e bine facuta si incepe sa se rumeneasca pun usturoi din belsug si-l las sa se caramelizeze impreuna cu carnea.
o servesc cu salata verde si paine de casa proaspat scoasa din cuptor ...









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează