Petitchef

PULPA DE MIEL IN SUC PROPRIU CU USTUROI...BRUSCHETE DIN PAINE DE CASA SI SALATA VERDE

mal

aceasta  e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie.
evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie.
asadar...pun la incins in tigaie 2-3 linguri de untura de porc...apoi asez carnea si o las la foc mic acoperita  sa-si lase sucul propriu. dupa un timp o intorc si o sarez, ii pun cateva boabe de piper si  o las se se patrunda incet...daca e nevoie mai adaug putina apa. cand e bine facuta si incepe sa se rumeneasca pun usturoi din belsug si-l las sa se caramelizeze impreuna cu carnea.
o servesc cu salata verde si paine de casa proaspat scoasa din cuptor ...








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpa de miel in crusta de fistic
Pulpa de miel in crusta de fistic
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Pulpa de miel umpluta
Pulpa de miel umpluta
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei