Ingrediente: Aluat: 150 g unt, 80 % grasime 300 g faina alba apa sare Umplutura: 4 oua 150 g smantana grasa 2-3 linguri de lapte 150 g bcon afumat 2 fire de praz...
Ingrediente: Ingrediente aluat: 200 de grame de faina, 100 de grame de unt, sare, 2 linguri cu apa rece Ingrediente compozitie: 350-400 de grame de smantana 20...
Cu o aroma mai delicata si mai dulce decat ceapa, prazul adauga o nota subtila unor retete fara sa acopere alte arome care sunt prezente. Desi prazul este disponibil pe tot parcursul anului, sezonul lui este toamna si in prima parte a primaverii.
Inspirata din Andreea's Chinesefood blog Eu fac quiche destul de des, dar aceasta este prima data cand il fac cu somon afumat. Citind postarea Andreei, mi-am zis trebuie si eu sa il incerc si eu. Fac o supa de somon afumat cu praz, combinatie care