Rețete aperitiv cu prune
10 rețete

Galuste cu gem de prune
Aperitiv Foarte ușor 1 h 30 m 1 oră
Ingrediente: 5-6 cartofi mari 2 oua 200 g faina gem de prune pesmet ulei sare

Galuste cu prune la cuptor
Aperitiv Foarte ușor 50 min 30 min
Ingrediente: 550 g faina 1 pac.(7g)drojdie uscata sau 20g proaspata 250 ml lapte caldut 50 g zahar 1 pac.zahar vaniliat 1 lamiie-coaja 2 oua 1 ls rom 50 g unt...

Prajitura sfaramicioasa cu prune uscate
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 200 g zahar un pliculet de zahar vanilat 200 g ulei o lingurita de bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie sau otet de mere 4 linguri apa 200...

Biscuiti cu roscove si prune uscate /galletas con algarroba y ciruelas secas
Aperitiv Foarte ușor 30 min 10 min
Ingrediente: 200 g unt 40 g miere 2 linguri zahar brun 1 ou 150 prune uscate(tocate marunt) 40 praf de roscove 300 g faina 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf...

Biscuiti cu prune si stafide
Aperitiv Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 200 g faina de cereale amestecate 100 g fulgi de ovaz un pumn mai mare de prune uscate alt pumn de stafide 2 cubulete de unt 1 ou cateva linguri...

Prajitura cu mac si prune
Aperitiv Foarte ușor 30 min 40 min
Ingrediente: 200 g faina 250 g mac 300 ml lapte 150 g + 1 lingura zahar 100 g unt 3 oua 1 praf de copt coaja rasa de lamaie 10-15 prune

Cornulete simple cu dulceata
Aperitiv Foarte ușor 20 min 7 min
Ingrediente: 1 cana unt sau margarina 2 pachete crema de branza 2 cesti faina dulceata(caise, capsuni, prune, piersici) zahar pudra sare

Clatite la cuptor
Aperitiv Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2...

Gomboti cu prune uscate
Aperitiv Foarte ușor 50 min 30 min
Ingrediente: 800 g cartofi sare 1 lingura smintina 2 linguri ulei 8 linguri zahar 200 g pesmet praf de scortisoara 2 oua, faina 150-200 ml ulei (pt prajit...

Mancare de prune
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 500 g prune uscate 2 cepe 50-100 g zahar 50 g faina 100 ml sare.