Petitchef

Galuste cu gem de prune

Aperitiv
4 porții
1 h 30 m
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se fierb in coaja se curata, se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat. Se adauga ouale, sarea,faina si se framanta bine. Se formeaza galustile si se pun intr-o oala cu apa fierbinete si se lasa pe foc pana se ridica la suprafata.
  • Se scot pe o tava si se lasa sa se scurga putin de apa.Intr-o tigaie se pune ulei si pesmet si se caleste putin, apoi se dau galustile prin pesmet. Se baga la cuptor o jumatate de ora. Se servesc calde cu putin zahar pe ele.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Galuste cu gem de prune, poza 1
Galuste cu gem de prune, poza 2
Galuste cu gem de prune, poza 3
Galuste cu gem de prune, poza 4
Galuste cu gem de prune, poza 5
Galuste cu gem de prune, poza 6
Galuste cu gem de prune, poza 7
Galuste cu gem de prune, poza 8
Galuste cu gem de prune, poza 9
Galuste cu gem de prune, poza 10
Galuste cu gem de prune, poza 11

Întrebări:




Comentarii:

ANONIM, 18/02/2022

Foarte prost explicata

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris? Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.