-
Home
-
Rețete
-
Retete cu carne de porc
-
Pagina 31
Retete cu carne de porc
726 rețete
(4 voturi)
Stiu, veti spune: gratarul de porc se mananca cu cartofi prajiti sau salata de legume. Eu mai aveam mancare de salata verde si am incercat sa vedem cum este. Si, va spun sincer, s-a mancat tot. Ingrediente: carne de porc taiata felii si putin batuta(c
(4 voturi)
, (1)
Reteta este inscrisa in concursul Bloggospodina, gazduit de www.retetecalamama.ro Am folosit: o bucata de muschi de porc afumat (asa am avut eu in casa, in mod normal nu este obligatoriu sa fie muschi afumat), cateva felii de cascaval , puti
(4 voturi)
Ingrediente:
1,5 kg ciolan porc afumat
150 g ceap?
100 g ulei
50 g bulion
500 g fasole alb?
1 foaie dafin
1/2 fir cimbru
piper
sare
Mod de preparare:
Ciolanul de porc afumat se sparge cu b?rdi?a în buc??i, se op?re?te ?i se pune la fiert în ap? cu sa
(8 voturi)
, (4)
Ingrediente:
2 kg carne de porc cu sl?nin?
1 kg ceap?
1 lingur? bulion
piper
foi de dafin
sare
Mod de preparare:
Se taie carnea buc??i nu prea mari, se spal? ?i se pune în crati??. Ceapa se taie nu foarte m?runt ?i se pune deasupra. Se pune ap? cât
(8 voturi)
, (2)
Ingrediente:
un ciolan afumat
morcov
ceap?
?elin?
fidea sau orez
bor?
verdea??
Mod de preparare:
Sp?l?m ciolanul, îl op?rim ?l-l fierbem apoi cu zarzavatul t?iat. Când a fiert, ad?ug?m bor?ul fiert separat. Orezul se pune când carnea e aproape fi
(4 voturi)
, (1) , (3)
Ingrediente:
unt (margarina) cam cât un ou
2 cepe
2 morcovi de m?rime mijlocie t?ia?i rondele
pu?in p?trunjel
cimbru
dafin
1 c??el de usturoi
1 pahar de o?et
3 1/2 pahare de ap?
sare
piper
Mod de preparare:
Din toate acestea se preg?te?te zeama pentr