Foarte gustos si usor de facut. Singura ''dificultate'' este pregatirea muschiuletului cu 24 de ore in avans :). Intr-o caserola in care incape muschiuletul punem sos de soia o ceasca, usturoi 2-3 catei maruntiti, piper multicolor, maghiran uscat si/sau a
Azi v? propun un preparat numai bun de pus pe masa de prânz duminica sau chiar la o cin? servit? mai devreme. Este o alternativ? apetisant? la ve?nicii cartofi , oricum ar fi ei prepara?i. Am folosit: - 400 g fasole verde - 400 g carne de porc
mal
Pentru iubitorii de mancaruri picante , dar si pentru toti ceilalti care ma vizitati pe blog, cat si pentru familia mea , am pregatit acest gulas picant din carne de porc cu galuste de paine.
Cred ca la origini e mancare ungureasca, eu insa o
mal
Aseara m-am plimbat aproape 3 ore prin oras, prin parcuri, pe malul Begai...am fost chiar si la targul de Craciun din centru. A nins in Timisoara toata ziua de ieri...ningea si aseara. Peisajul e unul mirific...totul e alb. In sfarsit t
Iat? un preparat ardelenesc care cu siguran?? v? va încânta sim?urile gustative. Prima dat? am gustat friptur? de porc cu sos dulce - era de vi?ine, în casa, pe atunci, a viitoarei mele mame-soacre. La început am fost reticent? la astfel de mânc?ruri, e
By Alice albinutza
Am r?mas datoare cu o re?et?, f?cut? de mine în perioada Cr?ciunului. ?i pentru c? înc? afar? e vreme de iarn?, am zis c? merit? s? o postez totu?i. E vorba de ni?te bun?t??i numite r?cituri moldovene?ti, cunoscute prin alte zo
mal
Dupa cum v-am spus, zilele trecute am cules o cantitate "uriasa" de leurda din padurea de la Bradatel - Retezat.
Imi place foarte mult :), de aceea mi-am propus s-o gatesc in feluri cat mai diferite.( in salate, supe, mancaruri gatite, omle
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC
In primul rand, eu nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva acasa decat daca: 1. aveti macar 10 oameni la masa 2. vreti sa va amintiti de ce sunteti vegetarieni 3. vreti sa ajungeti la stiri in reportajul ala cu oameni care au facut abuzuri de sarbatori si i
Desi mai putin raspandit decat sunca de casa sau slaninuta afumata, cotletul de porc afumat este o specialitate ce nu trebuie sa lipseasca din meniul amatorilor de mezeluri. Datorita continutului scazut de grasimi si a texturii sale deosebite fata de afum
Pasul I : am spalat carnea de porc (ceafa), am uscat-o, am batut-o cu ciocanul, si am condimentat-o cu sare, piper, boia, si am lasat-o la frigider. Pasul II : am taiat putin din coditele de sparanghel, partea mai tare, si apoi i-am curatat cu cutitul
Totul a inceput simplu, cu o vizita la Auchan pentru ca am auzit ca acolo au tavi de tarta cu fund detasabil (indeed, 15 lei, get it while you can, eu mi-am luat 3 bucati :)). Nu prea-mi place hypermarketul asta, ca de altfel mai niciunul, dar tre' sa rec
Ingrediente: - 500 cotlet de porc
- 20 g unt
- 250 g orez
- 1 ceap? - 1 ardei rosu - 2 linguri de ulei
- piper
- 200 ml vin alb
- un cub knorr de legume
- 2 morcovi mijlocii Cotletul de porc se spal? ?i se taie cubu
mal
Duminica am pregatit pentru pranz acest fel de mancare :" porc cu unt aromatizat , garnitura de orez cu sofran si sos de coacaze rosii cu piper roz si sare de mare".
Desi are denumirea cam lunga , este genul care se gateste repede, in maxim ju
Imi place sa fac ceva la cuptor, sa nu trebuiasca sa stau langa aragaz. O bucata de carne de porc si niste cartofi, si pranzul este gata. Am avut o bucata de pulpa de porc, cativa cartofi, niste felii de kaiser si 2 cepe rosii. Am mai pus oarece co
Timp preparare: 2,5 ore
Grad de dificultate: Mediu
Ingrediente: 1. Gusa de porc (1,3 kilograme):
2. Cartofi noi (2 kilograme):
3. Ciuperci (500 de grame):
4. Ceapa rosie (2 legaturi):
5. Verdeata (cate o legatu
Iata , pohta ce-am pohtit eu azi. Tocanita de porc cu ceapa multa si mamaliguta. Nasa e de vina :). Cand e gravida, imi face pofte mie. La primul bebe, cu cartofi copti si zeama de varza, acum cu tocanita. Sa vedem ce urmeaza :-D. Am avut 3 felii de
Zilele astea-s asa de aglomerate, incat imi pun sub semnul intrebarii teoriile aberationist-idealiste ca oricand poti gasi timp sa gatesti ceva bun si sanatos. E complicat, da' nu imposibil. Prin urmare, am luat o bucata de pulpa de porc, mai mica si
Am pornit de la o reteta care a castigat locul al II lea la Festivalul de gatit in aer liber de la Tg Mures, din vara asta, si anume un muschiulet de porc copt in folie de Al, "dezbracat" apoi de folie pentru rumenire, si scaldat intr-un sos de smantana c
Ok. Pozele nu-s prea dichisite, in ziua in care am gatit rulourile abia puteam sta in sus. Aveam de gand sa fac niste snitele dar m-am reorientat rapid spre altceva :) Aveam deja pregatite vreo 8 felii de pulpa de porc, batute ca pentru snitel, sara
E frig,ploua, a venit toamna cu adevarat si am o pofta nebuna de o fripturica la cuptor de porc, da porc nu am mancat de foarte multa vreme o friptura marinata in vin rosu cu condimente Nomu (www.nomu.ro)de smoky peri-peri (daca nu aveti nomu se pun condi
Am fiert un chil de cap de piept de vitel in vreo patru litri de apa si am pregatit legumele: morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, o felie de varza alba, un ardei gras, o conopida medie, rosii, cateva pastai de fasole verde. Mar
Ingrediente: - 400-500g carne de porc; - 1 ceap?; - 2 morcovi; - 1 castravete verde mic sau o jum?tate din cel lung, de import; - 3-4 linguri nuci caju; - 4-5 linguri sos de soia dulce; - past? de ardei iute (dup? preferin?? - eu am pus 2 linguri ?i