-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Dulciuri
-
Rețete dulciuri roșii
Rețete dulciuri roșii
9 rețete
(127 voturi), (24) , (96)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g pulpa de vita 4 cepe 3 rosii 2 ardei 1 ardei iute 2 catei de usturoi 1 pahar de vin 2 linguri de boia sare piper foi de dafin verdeata
(35 voturi), (5) , (49)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: artofi suc de rosii sau bulion 3-4 catei de usturoi 1 ardei gras 2 cepe mai mici condimente(sare, piper, boia de ardei dulce si iute, ienibahar, o...
(14 voturi), (1) , (20)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: Pentru tocanita: ceafa de porc 1 ardei 2 cepe potrivite 1 rosie 2 catei de usturoi boia,condiment tip vegeta, sare si piper
(13 voturi), (1) , (4)
Desert Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 5 oua 5 l apa calda 1 pac. zahar vaniliat 250 g zahar 250 g faina 1 pac. praf copt zahar/esenta de vanilie 1 lamiie-coaja CREMA: 500 g brinza...
(10 voturi), (1) , (13)
Antreuri Foarte ușor 15 min 1 min
Ingrediente: Cartofi muschi de porc 1 ardei 1 rosie cascaval ulei de masline ulei pentru prajit sare piper
(37 voturi)
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
(2 voturi), (1) , (9)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 1 pui 200 g orez sos de rosii rozmarin cimbru boia de ardei iute ananas masline sare piper ulei
(19 voturi), (2) , (12)
Felul principal Foarte ușor 40 min 295 kcal
Ingrediente: 2 cesti de orez 3 cepe mijlocii 4 rosii 2 ardei patrunjel sare
(4 voturi), (8)
Felul principal Foarte ușor 23 min 20 min
Ingrediente: ceafa de porc 1 ardei 2 cepe potrivite 1 rosie 2 catei de usturoi boia,condiment tip vegeta,sare si piper
(2 voturi), (1)
Dupa o salata de sfecla ce merge cel mai bine? Alta salata de sfecla . Si una de fructe, vorba aia, vrei, nu vrei, bea Grigore agheasma.
Sfecla am copt-o, ca si data trecuta, apoi am lasat-o sa se raceasca. Pentru sos am pus seminte de chime