Petitchef

Tocanita de porc cu cartofi natur

Felul principal
2 porții
23 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala carnea , se taie cubulete.Intr-o cratita se pune la prajit in ulei ceapa tocata marunt si ardeiul.
  • Cand ceapa e transparenta se pune carnea se condimenteaza cu vegeta ,se pune rosia tocata ,boia si se lasa acoperita la foc mic amestecand din cand in cand.
  • Daca nu este suficienta apa se mai poate adauga o cana cu apa.La final se adauga usturoiul presat. Se serveste cu piure sau cartofi natur.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează