Petitchef

Pranz delicios

Antreuri
2 porții
15 min
1 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cartofii se curata, se taie mai gros si se prajesc ca si cartofii pai.
  • Carnea se taie feliute groase de 1 cm se condimenteaza cu piper si sare si se prajesc in tigaie sau pe gratar.
  • Rosia si ardeiul de taie felii, se sareaza si se prajesc 1 minut in ulei de masline.
  • Se scot pe o farfurie si se presar a busuioc maruntit.
  • Carnea se seveste altaturi de cartofi, rosie ,ardei si fasii se cascaval.

Întrebări:




Comentarii:

10/01/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de cartofi cu ciuperci
Gratin de cartofi cu ciuperci
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pranz clasic cu piept de pui
Pranz clasic cu piept de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Peste delicios cu legume
Peste delicios cu legume
2 porții
1 oră
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cherimoya sau cel mai delicios fructCherimoya sau cel mai delicios fructPanna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de deliciosPanna Cotta – un desert pe cat de simplu, pe atat de delicios

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei