Ceapa curatata se toaca si se caleste cu carnea taiata cubulete.Se adauga sare putina apa si sare.Dupa ce s-a inabusit(si carnea e fiarta)se pun rosiile tocate mai mare ,ardeiul ,piper ,foile de dafin ,vinul, boiaua si verdeata.
Mai lasi sa se inabuse bine toate ingredientele si pui usturoiul . Cand e gata , servesti, tocana fierbinte cu mamaliguta calda alaturi de un pahar de vin rosu .
Comentarii (22):
Bunuta merita incercata
Ffffbuna multumasc
Foarte buna
BUUUNĂĂĂĂ!!!!!
Foarte bun!!!!
Buna ,gustoasa
Papricasul si gulasul e cu galusti;tochitura e cu mai multe feluri de carne,eventual si cu carnati;asta e tocanita de vita!
Iar a aparut "Gica contra" - prostanacu' !
F.f.f. bun , gustos si sanatos !
As dori sa stiu este tochitura sau ostropel,cred ca este o combinatie ?