Ingrediente: 1 pachet paste, fierte si scurse Pentru sos 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, tocati 1 ceapa fin tocata 1 / 4 lingurita piper 400 g...
Ingrediente: 400 g fasole verde, 200 g paste 200 g creveti 2-4 linguri de marar 2 linguri de otet de vin 1 lingurita suc de lamaie 100 g cascaval sau branza...
Ingrediente: 100 ardei copti, taiati bucatele 100 g peste afumat, curatat de oase si piele si rupt bucatele 160 g fusilli uscate 50 g masline verzi umplute 1...
Ingrediente: 4 fileuri de piept de pui 250 grame paste sau taitei chinezesti 4 morcovi. 2 linguri ulei 2 linguri sos de soia 4 linguri miere fluida, 2-3...
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Ingrediente: 10-12 batoane de crab surimi 250 g paste 1 dovlecel mic 1-2 fire de ceapa verde cateva frunze de salata verde 2 lingurite de boia de ardei 1...
Ingrediente: 300 g de paste tip spaghete 200 g somon putin suc de lamaie 2 lg smantana lichida sos de marar Pentru sosul de marar: 1 legatura de marar proaspat...
Ingrediente: 150 g cestini ( suratele mai mici ale pastelor farfalle) o conserva de hamsii in ulei 2 catei de usturoi 1 lingura ulei de masline aromat 1...
Pregatirile pentru Pasti incep in Joia Mare, cand se vopsesc ouale, se fac cozonacul, multe dulciuri si mancaruri traditionale: drob, pasca. Cel mai raspandit obicei crestin de Pasti este vopsirea de oua rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti, ele...