Tort de morcovi (carrot cake) DesertFoarte ușor40 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 1 cana(100 g) nuci caramelizate 340 g morcovi (aproximativ 2 cani jumatate morcovi razaliti) 2 cani (280 g) faina alba 1 lingurita bicarbonat 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 1 1/2 lingurita scortisoara 4 oua mari 1 1/2 cani (300 g) zahar 1 cana (240 ml) ulei vegetal 2 lingurite esenta de vanilie 1/2 cana sos de ananas sau de mere (optional) Pentru crema de branza: 1/4 cana (57 g) unt la temperatura camerei 225 g crema de branza la temperatura camerei (Philadelphia) 2 cani (230 g) zahar tos 1 lingurita (4 g) esenta de vanilie suc de lamaie Pentru ornat: 1 cana (100 g) nuci caramelizate taiate marunt