Ingrediente: 500 gr de rubarba 50 gr zahar brun 1/2 lamaie 4 oua 80 gr zahar 1 plic zahar vanilat 100 gr faina 1 plic praf de copt 1 praf de sare 75 gr pudra de...
Ingrediente: 4 cozi de rubarba curatate si taiate marunt 2 mere taiate felii si curatate 2 litri de apa 6 linguri de zahar brun zeama de la jumatate de lamaie...
Ingrediente: 5 tulpini rubarbă, 1 lingură zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat, 4 ouă, 100 g unt, 250 g zahăr, 50 ml lapte, 250 g făină, 10 g praf de copt, un praf...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: 300 g unt sau margarina 300 g faina 300 g zahar6 oua 2 plicuri zahar vanilat o priza sare 1 lingurita praf de copt 7 fire rubarba(660g) 1 lingura...
Ingrediente: 240 g zahar 80 ml apa 1 plic z.v 2 linguri apa calda 1200 g rubarba taiata fasii 480 g de firimituri de graham 60 g zahar80g unt topit1 lingura...
Merele coapte sunt pentru multi dintre noi un simplu si minunat desert intr-o seara rece de iarna, sau de ce nu, in oricare alta seara. In plus, casa miroase divin in timp ce le gatim!
Ingrediente: 250 gr. de faina 130 gr. de unt foarte rece O lingura cu zahar (pentru aluat) 4 linguri cu apa rece (4-6) 900 gr. de rubarba spalata (si cu...