Petitchef

Compot de rubarba

Desert
1 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
4 cozi de rubarba curatate si taiate marunt

2 mere taiate felii si curatate

2 litri de apa

6 linguri de zahar brun

zeama de la jumatate de lamaie

pahare racite in frigider

Preparare

  • Se fierbe apa si rubarba impreuna cu zaharul pana devine rubarba moale si compotul rosiatic, aprox 15 minute.
  • Apoi se adauga si zeama de lamaie. Se raceste compotul si se strecoara. Se serveste in pahare racite in frigider.



Comentarii:

14/07/2015

Racoritor si savuros

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/05/2015

Excelenta reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/06/2013

Minunat pentru zilele de vara.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/06/2015

Cand si unde se introduc merele ? N u exista nici o referire le modul lor de preparare !

(0) (0) Abuz
08/04/2014

Super

(0) (0) Abuz
15/07/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
27/05/2013

F.bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Compot de gutui
Compot de gutui
10 porții
1h40m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu rubarba
Tarta cu rubarba
10 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Compot de rubarba
Compot de rubarba
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Compot de rubarba în sirop de capsuni
Compot de rubarba în sirop de capsuni
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: