Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: pt foi: 500 g biscuiti, 2 cani cu lapte, 3 linguri cacao. pt crema: 200 g zahar pudra, 200 g unt(1 pachet), 100 g nuca de cocos, 3 vanilii.
Ingrediente: pentru foaia de biscuiti: 500 g biscuiti simpli 3 linguri de cacao 1 1/2 cana de lapte 50 g margarina (la temperatura camerei) 2 linguri de zahar...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada : 500 g biscuiti cu cacao 200 ml lapte 2 linguri cacao 5 linguri zahar tos optional o sticluta de rom Pentru crema :` 1...
Nuca de cocos se remarca printr-un gust foarte placut fie ca este consumata in stare cruda, in sucuri, ori deserturi. Fulgii de nuca de cocos sunt in prezent cei mai folositi la deserturi, iar dulciurile cele mai remarcate sunt: bomboanele Raffaello, rulada de...
Ingrediente: 1 kg biscuiti tari esenta de vanilie 200 g margarina 100 g nuca de cocos 2-3 lingurite de rom 3-4 linguri cacao 100 g migdale 200 g nuci 1 praf de...
Uleiul din nuca de cocos este unul dintre putinele alimente care pot fi clasificate ca un "superfoods" sau un aliment complex si un remediu valoros atat pentru adulti, cst si pentru copii, varstnici si femeile insarcinate.
Ingrediente: -1 /2 kg biscuiti 250 ml apa 300 g zahar 6 linguri,cafea lichida,concentrata 1 lingura cacao esenta de rom Pentru crema 200 g unt 100 g nuca de cocos
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...