Ingrediente: 1kg vinete 3 linguri de maioneza (maioneza de casa) 1 ceapa mica alba (sau rosie) 2 lingurite sare fina 1 lingurita rasa de zahar (optional)
Ingrediente: 500 g morcov, 500 g țelină, 500 g ceapă de apă, 500 g gogonele, 500 g gogoșari, 500 g ardei kapia, 500 g ardei gras, 150 ml oțet, 150 ml apă, 1...
Ingrediente: 1 varza mica 1 castravete 2-3 fire de ceapa verde 10-12 masline verzi 10-12 masline negre Pentru dressing ulei de masline otet baslamic sare,piper...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: Pentru cascaval pane: 230 g cascaval 2 oua pesmet faina alba sare ulei pentru prajit. Pentru carpaccio de ciuperci: 4-5 ciuperci champignon 1 ceapa...
Ingrediente: Ne trebuie 1 kg ceapa 1 kg gogosari 1 kg ardei capia si grasi 0.5 kg morcov 1 kg de gogonele verzui-portocalii 2 borcane de mustar... 0.5l ulei,...
Ingrediente: castraveti rosii cepa(de preferinta verde sau rosie, dar merge cu ori si care) frunze de patrnjel, telina, usturo, snitling(ceapa ciorii)i......
Ingrediente: Sosul: 2 lingurite zahar 1/2 cana supa de pui clara sau de legume 3 linguri ketchup 1 lingurita otet 1/2 lingurita ulei de susan Pentru creveti:...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...