Taiati tofu si radeti-l. Apoi puneti-l într-o tigaie antiaderenta.
Taiati ceapa in bucati mici si adaugati-o peste tofu. Adaugati un strop de ulei de masline si amestecati. Turnati sosul de soia si otetul balsamic in tigaie, apoi gatiti la foc mediu timp de 5 minute.
Acum puneti amestecul pe bază de tofu intr-un vas de copt, uns cu ulei. Nivelati.
Curatați cartofii si taiati-i in bucati. Spalati bine dovleceii, taiati-i in jumatate, pe lungime si scoateti semintele, apoi taiati-i in cuburi. In cele din urma, tocati ceapa si gatiti totul intr-o tigaie in care ati pus ulei de masline. Gatiti aproximativ douazeci de minute la foc mediu, amestecand ocazional.
Acum mixati tot. Apoi adaugati sarea, piperul si nucsoara.
Se toarna piureul peste baza de tofu si se niveleaza cu ajutorul unei spatule.