Ingrediente: Avem nevoie de : 1 piept de pui 200 g cascaval 1 ou 3 catei usturoi rozmarin piper alb sare Pentru sos : 50 g unt 1 lingura faina 1 cana lapte 50 g c...
Ingrediente: 400 g paste 400 g carne de pui ( piept, pulpe sau aripi) 300 g smantana 1 lingura de faina usturoi sare, piper, boia 1 lingurita marar taiat ulei...
Ingrediente: 1 pahar (180ml) orez thailandez 1 lingura de ulei de masline 2 rosii 1/4 ceapa 1 catel de usturoi 1 pahar si jumatate de apa un praf de cumin sare pi...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g ceatal proaspat Pentru sos: zeama de la o jumatate de lamaie(pentru ca a fost cantitate mica de peste), 2 linguri smantana, 3 lingurite de iaur...
Ingrediente: 4 trunchiuri mai mari de merluciu curatate de solzi si crestate de-a latul o lamaie taiata rondele 3-4 feliute de unt piper sare 2 frunze dafin o ce...
Ingrediente: 2 linguri de ulei 2 linguri de faina de grau 250 - 300 ml de lapte de soia sare nucuoara alte condimente sau verdeata ( in sepcial marar sau patrunje...
Este o mâncare u?oar? de var?. Dovleceii se pot t?ia oricum - felii, cuburi, rondele. Am preferat acum sa-i tai fâ?ii lungi, ca ni?te pamblici. Mai intâi am r?zuit coaja verde, altfel va r?mâne tare în mâncare. Am taiat a?a, fâ?ii, 3 dovlecei - nu îna