Petitchef

Orez picant cu creveti si "sos alb"

Felul principal
2 porții
20 min
55 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Orezul se spala, se scurge bine si apoi se caleste putin in ulei.
  • Intr-un blender se mixeaza restul ingredientelor, mai putin una din rosii care se taie cubulete.
  • Pasta rezultata se toarna peste orez, se adauga si rosia taiata, untul si se lasa sa fiarba pe foc potrivit pana se absoarbe tot lichidul.
  • Crevetii se curata, se spala si se calesc putin in tigaie sau se fierb la aburi.
  • Laptele se amesteca cu smantana si se pune pe foc mic.
  • Cand incepe sa fiarba , se adauga cascavalul, se amesteca si se inchide focul.
  • Se trece orezul in farfurie, deasupra se aranjeaza crevetii si peste ei se toarna sosul cu cascaval. Se presara coriandrul tocat si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Orez cantonez



Întrebări:




Comentarii:

20/12/2011

Naspa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Orez cu calamar
Orez cu calamar
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Retete cu... creveti Retete cu... creveti Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează