-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete sosuri
-
Retete sos pentru orez
-
Rețete sos orez roșii
-
Orez picant cu creveti si "sos alb"
Orez picant cu creveti si "sos alb"
Preparare
-
Orezul se spala, se scurge bine si apoi se caleste putin in ulei.
-
Intr-un blender se mixeaza restul ingredientelor, mai putin una din rosii care se taie cubulete.
-
Pasta rezultata se toarna peste orez, se adauga si rosia taiata, untul si se lasa sa fiarba pe foc potrivit pana se absoarbe tot lichidul.
-
Crevetii se curata, se spala si se calesc putin in tigaie sau se fierb la aburi.
-
Laptele se amesteca cu smantana si se pune pe foc mic.
-
Cand incepe sa fiarba , se adauga cascavalul, se amesteca si se inchide focul.
-
Se trece orezul in farfurie, deasupra se aranjeaza crevetii si peste ei se toarna sosul cu cascaval. Se presara coriandrul tocat si se serveste.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Naspa