Ingrediente: 500 g carne tocata de vita 1 ceapa tocata marunt 1/2 lingurita praf de rozmarim 1/2 lingurita praf de maghiran 1/2 lingurita praf de cimbru 1 ou ...
Ingrediente: 4 pulpe de pui 3 cepe 3-4 fire de ceapa verde 2 morcovi condiment pentru pui picant usturoi granulat maghiran cimbru un pahar mare de vin rosu...
Ingrediente: file de pestepemet sare, piper ulei pentru prajit Sos 1 ceasca smantana 1 lingura faina 1 cescuta vin putin unt 2 catei de usturoi pisat o bu...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 1 ou 3 trunchiuri de merluciu, fierte si dezosate o ceapa alba taiata marunt 2 catei de usturoi presati pentru compozitie si 2 catei de usturoi pentr...