Petitchef

Chiftele de peste cu sos de iaurt

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 ou

3 trunchiuri de merluciu, fierte si dezosate

o ceapa alba taiata marunt

2 catei de usturoi presati pentru compozitie si 2 catei de usturoi pentru sos

piper

sare

marar uscat maruntit

maghiran uscat maruntit

ulei pentru prajit

malai pentru pane

un borcanel de iaurt pentru sos

o felie de paine fara coaja inmuiata in apa si stoarsa bine in palme

Preparare

  • Amestecam intr-un bol, pestele, ceapa, usturoiul, oul, paine, mararul, maghiranul, sarea si piperul.
  • Formam in palme bilute din aceasta coca, le trecem prin malai si le prajim uniform la foc mediu timp de 2-3 minute.
  • Servim chiftelutele cu un sos racoritor facut din iaurt, usturoi si mult marar.
  • Putem inlocui de minune usturoiul cu frunzulite de menta , care este mult mai adecvat pentru o petrecere.



Comentarii:

26/05/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chiftele din peste
Chiftele din peste
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele umplute cu sos de cascaval
Chiftele umplute cu sos de cascaval
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Chiftele de peste cu rosii
Chiftele de peste cu rosii
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tajine cu chiftele
Tajine cu chiftele
8 porții
1h20m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!De ce iaurt de casa?De ce iaurt de casa?Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: