Petitchef

Tochitura cu Pui

5 rețete
Rețetă Tochitura din maruntaie de pui

Tochitura din maruntaie de pui

(57 voturi) , (8) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg de maruntaie de puio lingura condimente legume deshidratate, amestec condimente uscate 9-10 catei de usturoi,o lingura pasta de tomate, pip...
Rețetă Tochitura de pui, cu bulz

Tochitura de pui, cu bulz

(25 voturi) , (3) , (12)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 kg pulpe inferioare de pui congelate 1/2 kg carnati proaspeti afumati 4 cepe mari 1/2kg ardei gras 2 linguri untura 1 capatana usturoi sare si pip...
Rețetă Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca

(255 voturi) , (28) , (167)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 2 cepe mai mari 2 morcovi 2-3 carnati semiafumati 1 tavita de ficatei de pui 500 g carne de porc o capatana usturoi o conserva de rosii in bulion sau...
Rețetă Tochitura

Tochitura

(149 voturi) , (23) , (85)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 300 g pulpa de porc 200 g carnati cabanos 100 g ficatei de pui 200 ciuperci feliate 2 cepe 2 rosii 150 ml s...
Rețetă Tochitura a la silva

Tochitura a la silva

(25 voturi) , (2) , (6)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: un piept dezosat de pui 200 g afumatura (bacon,pastrama de porc,carnaciori etc) 2 ardei 2 rosii sare...
Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

(190 voturi)

Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.