Petitchef

Tochitura a la silva

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
un piept dezosat de pui

200 g afumatura (bacon,pastrama de porc,carnaciori etc)


2 rosii

sare

Preparare

  • Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit.Vasul in care se prajeste pieptul se acopera cu un capac.Cand
    a scazut apa din carne si aceasta capata o culoare alburie se pune afumatura.
  • Ardeiul se taie in bucati nu prea mici si se adauga atunci cind carnea si afumatura au capatat o culoare aurie. Dupa ce ardeiul incepe sa se prajeasca( ne dam seama dupa mirosul imbietor) se pun cele doua rosii taiate cubulete si se potriveste de sare.
  • Se mai lasa pe foc 5'.Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta peste care se rade branza .Peste branza se pune un uo ochi si alaturi tochitura.

Poze

Tochitura a la Silva, poza 1Tochitura a la Silva, poza 2Tochitura a la Silva, poza 3Tochitura a la Silva, poza 4Tochitura a la Silva, poza 5Tochitura a la Silva, poza 6Tochitura a la Silva, poza 7Tochitura a la Silva, poza 8Tochitura a la Silva, poza 9Tochitura a la Silva, poza 10


Comentarii:

27/01/2014

O fi buna dar nu se chiama tochitura

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Imi lasa gura apa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tochitura ardeleneasca
Tochitura ardeleneasca
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tochitura din organe de porc
Tochitura din organe de porc
6 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tochitura
Tochitura
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salmorejo
Salmorejo
7 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: