Petitchef

Tochitura a la silva

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pieptul de pui se taie cuburi si se pune la prajit.Vasul in care se prajeste pieptul se acopera cu un capac.Cand
    a scazut apa din carne si aceasta capata o culoare alburie se pune afumatura.
  • Ardeiul se taie in bucati nu prea mici si se adauga atunci cind carnea si afumatura au capatat o culoare aurie. Dupa ce ardeiul incepe sa se prajeasca( ne dam seama dupa mirosul imbietor) se pun cele doua rosii taiate cubulete si se potriveste de sare.
  • Se mai lasa pe foc 5'.Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta peste care se rade branza .Peste branza se pune un uo ochi si alaturi tochitura.


Poze

Tochitura a la Silva, poza 1
Tochitura a la Silva, poza 2
Tochitura a la Silva, poza 3
Tochitura a la Silva, poza 4
Tochitura a la Silva, poza 5
Tochitura a la Silva, poza 6
Tochitura a la Silva, poza 7
Tochitura a la Silva, poza 8
Tochitura a la Silva, poza 9
Tochitura a la Silva, poza 10

Întrebări:




Comentarii:

27/01/2014

O fi buna dar nu se chiama tochitura

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Imi lasa gura apa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tochitura cu carne de porc
Tochitura cu carne de porc
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tochitura ardeleneasca
Tochitura ardeleneasca
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tochitura
Tochitura
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sandwich Club American
Sandwich Club American
1 porții
7 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.