Ingrediente: 1 kg ceapă (6 bucăți mici sau câte doriți) 3 linguri de făină de grâu (sau făină de porumb) 1 linguriță sare 2 lingurițe paprika ulei de măsline
Ingrediente: 300 gr cartofi (+-2 bucăți) 1 linguriță bicarbonat de sodiu 1 lingură ulei de măsline 1 vârf de cuțit de sare 1 vârf de cuțit de piper 1 linguriță...
Ingrediente: 200 gr paste 60 g flori de dovleac 125 g ricotta 20 g parmezan ras 13 g busuioc 15 g fistic sare după gust piper după gust ulei de măsline după gust
Ingrediente: 15 gr pătrunjel (un buchet) 1 lingură de oregano uscat 2 căței de usturoi 1 ardei cayenne / ardei iute (puteți ajusta cantitatea în funcție de...
Ingrediente: 100 gr iaurt (în acest caz iaurt grecesc) 1 linguriță suc de lămâie 1 linguriță de sirop de agave (sau un vârf de cuțit de zahăr) 1 linguriță fulgi...
Ingrediente: 300 gr dovlecei (1 dovlecel mediu) 250 gr cartofi 10 gr ceapă (o bucată mică) 1 ou 30 gr pesmet (aprox. 2 linguri generoase) 15 gr parmezan ras...
Ingrediente: Fondant: 20 g unt topit 1 lingură de zahăr brun (+/-) 2 piersici Aluatul: 150 g unt topit 115 g zahăr 1 ou 1 linguriță extract de vanilie 150 g...
Ingrediente: 200 ml de lapte semidegresat 300 ml de smântână integrală (30% grăsime) 4 gălbenușuri 35 gr de zahăr alb 1 linguriță de aromă de vanilie 6...
Ingrediente: Crema Gochujang: 15 gr de unt moale 15 gr de vergeoise blond (sau zahar brun) 1 linguriță gochujang (pastă de chili fermentată coreeană) Aluat de...