Cum se prăjește la tigaie un piept de pui?

votează acum
Acompaniamente
1 porții
Foarte ușor
21 min
256 Kcal

Ai chef de un piept de pui fraged și suculent în cel mai scurt timp? Prăjirea la tigaie este modul ideal de a obține carne aurie la exterior și moale la interior. Rapidă, simplă și gustoasă, este soluția perfectă pentru o masă rapidă, sănătoasă și delicioasă. Fie că îl serviți cu o salată Caesar, legume sărate sau paste, pieptul de pui prăjit la tigaie poate fi adaptat pentru toate gusturile ;)


Ingrediente

1
Cost estimat: 1.31 (1.31€/porție)

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 min
Timp așteptare10 min
Gătire10 min

Observații

Ce acompaniament pentru pieptul de pui?

Puteți să faceți rețeta noastră de mini gratini Dauphinois, morcovi în sos de miere și clementine sau pur și simplu să faceți un cous cous.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 256Kcal
  • Carbo: 0g
  • Grăsimi: 16.7g
  • Grăsimi sat.: 2.7g
  • Proteine: 26.2g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 0.4g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+