Cum se prăjește la tigaie un piept de pui?
votează acum
Ai chef de un piept de pui fraged și suculent în cel mai scurt timp? Prăjirea la tigaie este modul ideal de a obține carne aurie la exterior și moale la interior. Rapidă, simplă și gustoasă, este soluția perfectă pentru o masă rapidă, sănătoasă și delicioasă. Fie că îl serviți cu o salată Caesar, legume sărate sau paste, pieptul de pui prăjit la tigaie poate fi adaptat pentru toate gusturile ;)
Ingrediente
1
Cost estimat: 1.31Euros€ (1.31€/porție)
Materiale
- 1 tigaie cu capac
Rețete inrudite
-
Cum gătesc piept de pui în air fryer?
-
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
-
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
-
Nuggets de pui la air fryer
Preparare
Preparare1 min
Timp așteptare10 min
Gătire10 min
Se scoate pieptul de pui din frigider cu 10 minute înainte de gătire.
Încingeți uleiul într-o tigaie încinsă.
Se adaugă pieptul de pui și se rumenește timp de 1 minut pe fiecare parte.Se reduce focul la mediu, se acoperă tigaia și se gătește timp de 4 minute.
Întoarceți pieptul de pui, acoperiți din nou și gătiți timp de 4 minute.
Și acum este gata!
Observații
Ce acompaniament pentru pieptul de pui?
Puteți să faceți rețeta noastră de mini gratini Dauphinois, morcovi în sos de miere și clementine sau pur și simplu să faceți un cous cous.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 256Kcal
- Carbo: 0g
- Grăsimi: 16.7g
- Grăsimi sat.: 2.7g
- Proteine: 26.2g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 0.4g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!