Petitchef

Biscuiti cu faina neagra si mix de alune

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca fainile cu mixul de alune macinate, praf de cop, zahar si zahar vanilat de Bourbon.x
  • Se adauga untul taiat cubulete si se framanta un aluat sfaramicios.La final se adauga galbenusurile, se pune aluatul in folie de plastic si se da la frigider pentru 2 ore.
  • Se scoate si se intinde intr-o foaie groasa de 0.5 cm pe o suprafata infarinata.
  • Se taie forme care se coc in mai multe portii in cuptorul incins la 175 C pentru 15 minute.
  • Se scot si se lasa sa se racoreasca putin pe un gratar, apoi se pudreaza din abundenta cu zahar.

Rețete inrudite

YouTube

Biscuiti vienezi



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti vienezi
Biscuiti vienezi
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Biscuiti spritz
Biscuiti spritz
6 porții
57 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Biscuiți speculoos cu 3 ingrediente
Biscuiți speculoos cu 3 ingrediente
11 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biscuiti - bradut pentru craciun
Biscuiti - bradut pentru craciun
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biscuiti m&m's
Biscuiti m&m's
18 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Za'atar - mix de condimente Za'atar - mix de condimente Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează