Petitchef

Focaccia crocanta

Altele
3 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Amestecati faina cu sarea ,apa calda cu uleiul si drojdia,adaugati peste faina amestecati bine toate ingredientele,formati o coca destul de moale dar nu lipicioasa,pe care o lasati la crescut 20 minute.
  • Dupa aceste 20 minute intindeti foaia intr-o tava unsa cu ulei,dupa care o lasam din nou la crescut 10-15 minute;introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 15 minute nu inainte de-a face gauri cu degetele in pasta crescuta,iar deasupra ungem cu ulei amestecat cu 2 linguri de apa si sare groasa.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Focaccia
Focaccia
4 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Focaccia cu ceapa si rosii
Focaccia cu ceapa si rosii
8 porții
40 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Focaccia cu ceapa rosie
Focaccia cu ceapa rosie
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2 h 20 m
Ușor
4 / 5
Rețetă Chiftelute din broccoli si conopida
Chiftelute din broccoli si conopida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Focaccia decorata - Focaccia art
Focaccia decorata - Focaccia art
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.