Petitchef

Focaccia crocanta

Altele
3 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
300G FAINA

150ML APA CALDA

2 LINGURI ULEI MASLINE+2 LINGURI PT UNS DEASUPRA

SARE 1 LINGURA

25 G DROJDIE

Preparare

  • Amestecati faina cu sarea ,apa calda cu uleiul si drojdia,adaugati peste faina amestecati bine toate ingredientele,formati o coca destul de moale dar nu lipicioasa,pe care o lasati la crescut 20 minute.
  • Dupa aceste 20 minute intindeti foaia intr-o tava unsa cu ulei,dupa care o lasam din nou la crescut 10-15 minute;introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 15 minute nu inainte de-a face gauri cu degetele in pasta crescuta,iar deasupra ungem cu ulei amestecat cu 2 linguri de apa si sare groasa.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Focaccia, painea italiana cu rozmarin




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2h20m
Ușor
4 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salmorejo
Salmorejo
7 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Focaccia cu ceapa rosie
Focaccia cu ceapa rosie
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Focaccia
Focaccia
4 porții
2h5m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Focaccia rapida cu smantana
Focaccia rapida cu smantana
4 porții
1h30m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: