Petitchef

Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza cheddar

Aperitiv
4 porții
60 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
unt, pentru uns

250 g paine, taiata felii

90 g sunca, feliata

150 g branza Cheddar, rasa

3 oua

250 ml lapte

250 ml smantana

1 lingura mustar

Preparare

  • Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.
  • Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.Incalzeste cuptorul la 200?C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.

Poze

Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar, poza 1
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar, poza 2
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar, poza 3
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar, poza 4
Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

12/06/2016

Am gatit e foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu branza
Paine cu branza
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Paine prajita cu sunca si ochiuri
Paine prajita cu sunca si ochiuri
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2h50m
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei