Petitchef

Ficat de rata in crusta crocanta

Felul principal
4 porții
5 min
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina.
    Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

    Trecem fiecare bucata de ficat prin faina
    apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

    Prajim in ulei incins pana se rumenesc
    pe ambele parti.

    Servim preparatul cald ,alaturi de acrituri.


Poze

Ficat de rata in crusta crocanta
Ficat de rata in crusta crocanta - poza 2
Ficat de rata in crusta crocanta - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/03/2015

Imi lasa gura apa!

(0) (0) Abuz
06/05/2014

Super

(0) (0) Abuz
27/10/2012

Este f.f.bun...!!!

(0) (0) Abuz
23/04/2012

Tre tre bon

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 06/06/2010

Fara cuvinte....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează