Petitchef

Ficat de rata in crusta crocanta

Felul principal
4 porții
5 min
15 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina.
    Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

    Trecem fiecare bucata de ficat prin faina
    apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

    Prajim in ulei incins pana se rumenesc
    pe ambele parti.

    Servim preparatul cald ,alaturi de acrituri.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Ficat de rata in crusta crocanta, poza 1
Ficat de rata in crusta crocanta, poza 2
Ficat de rata in crusta crocanta, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/03/2015

Imi lasa gura apa!

(0) (0) Abuz
06/05/2014

Super

(0) (0) Abuz
27/10/2012

Este f.f.bun...!!!

(0) (0) Abuz
23/04/2012

Tre tre bon

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 06/06/2010

Fara cuvinte....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de rata in vid (duck breast sous vide)
Piept de rata in vid (duck breast sous vide)
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rață cu orez
Rață cu orez
2 porții
1 h 15 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rata crocanta parfumata
Rata crocanta parfumata
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu? Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei