Fursecuri cu gem/ cu ciocolata
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- 1. Mixam untul cu zaharul, pana devine ca o spuma, adaugam apoi vanilia si galbenusul de ou. Turman si incoproram faina cernuta, amestecata cu praful de copt.
- 2. Trebuie sa rezulte un aluat omogen, nelipicios, care se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider, circa 30 de minute.
- 3. Din aluat se formeaza apoi mici bilute, ca o nuca, ce se pun pe hartie de copt, intr-o tava.
- 4. Cu ajutorl unei linguri de lemn, de fapt cu ajutorul cozii acesteia facem o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
- 5. Umplem adancitura cu gem sau crema de ciocolata.
- 6. Dam fursecurile la copt, circa 15 min, la foc mediu.
- 7. Pudram fursecurile calde cu zahar pudra vanilat!!! ...Super fragede a doua zi!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
4.47/5, 108 voturi 11 comentarii
anonymous
Arată foarte bine ,am s a le incerc si eu !
am gătit această rețetă
anonymous
Vreau sa știu de sunt așa sfarâmicioase?asa trebuie sau trebuie un fel anume de făina?
anonymous
Super
anonymous
Par gustoase si economice.Vreau sa le incerc maine.
anonymous
Delicioasa
anonymous
Bune
anonymous
Arata foate bine am sa le incerc si eu
anonymous
Super
anonymous
Sper sa-mi iasa ok!
anonymous
Par super ok ... maine am sa fac si eu



Punctează această reţetă