Fursecuri cu gem/ cu ciocolata

Desert
Ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • 1. Mixam untul cu zaharul, pana devine ca o spuma, adaugam apoi vanilia si galbenusul de ou. Turman si incoproram faina cernuta, amestecata cu praful de copt.
  • 2. Trebuie sa rezulte un aluat omogen, nelipicios, care se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider, circa 30 de minute.
  • 3. Din aluat se formeaza apoi mici bilute, ca o nuca, ce se pun pe hartie de copt, intr-o tava.
  • 4. Cu ajutorl unei linguri de lemn, de fapt cu ajutorul cozii acesteia facem o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.
  • 5. Umplem adancitura cu gem sau crema de ciocolata.
  • 6. Dam fursecurile la copt, circa 15 min, la foc mediu.
  • 7. Pudram fursecurile calde cu zahar pudra vanilat!!! ...Super fragede a doua zi!

Punctează această reţetă

AAlinutza1983

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.47/5, 108 voturi 11 comentarii
  • pagina 1 / 2

anonymous

Arată foarte bine ,am s a le incerc si eu !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Vreau sa știu de sunt așa sfarâmicioase?asa trebuie sau trebuie un fel anume de făina?

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Par gustoase si economice.Vreau sa le incerc maine.

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Bune

abuz

anonymous

Arata foate bine am sa le incerc si eu

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Sper sa-mi iasa ok!

abuz

anonymous

Par super ok ... maine am sa fac si eu

abuz
  • pagina 1 / 2