Petitchef

Pastrav umplut cu legume

Altele
2 porții
40 min
35 min
Ușor
O reteta delcioasa!

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 pastravi mijlocii eviserati

30 g unt

un sfert legatura patrunjel


o ceapa mica

3 bucatele usturoi

ulei de masline

sare

piper

Preparare

  • Curatam de solzi pestele, il spalam si stergem cu un prospot de bucatarie. Condimentam pastravii cu sare si piper pe toate partile inclusive in interior.
  • Ungem burta pestilor cu unt dupa care adaugam: patrunjelul tocat marunt, 2 felii lamaie pentru fiecare peste, sucul de la un sfert de lamaie, ceapa taiata rondele, usturoiul taiat marunt si ulei de masline.
  • Intr-o tava punem o cana de apa si deasupra invelim cu o folie de aluminiu. Completam cu inca o jumatate de cana apa (pentru a nu se arde folia) si aranjam pestii in tava cu 2 felii lamaie fiecare. Stropim cu ulei de masline si lasam circa 30-35 minute la cuptor.

Poze

Pastrav umplut cu legume, poza 1Pastrav umplut cu legume, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu verdeturi
Pastrav umplut cu verdeturi
2 porții
35 min
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: