Petitchef

Pastrav umplut cu legume

Altele
2 porții
40 min
35 min
Ușor
O reteta delcioasa!

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 pastravi mijlocii eviserati

30 g unt

un sfert legatura patrunjel


o ceapa mica

3 bucatele usturoi

ulei de masline

sare

piper

Preparare

  • Curatam de solzi pestele, il spalam si stergem cu un prospot de bucatarie. Condimentam pastravii cu sare si piper pe toate partile inclusive in interior.
  • Ungem burta pestilor cu unt dupa care adaugam: patrunjelul tocat marunt, 2 felii lamaie pentru fiecare peste, sucul de la un sfert de lamaie, ceapa taiata rondele, usturoiul taiat marunt si ulei de masline.
  • Intr-o tava punem o cana de apa si deasupra invelim cu o folie de aluminiu. Completam cu inca o jumatate de cana apa (pentru a nu se arde folia) si aranjam pestii in tava cu 2 felii lamaie fiecare. Stropim cu ulei de masline si lasam circa 30-35 minute la cuptor.

Poze

Pastrav umplut cu legume, poza 1
Pastrav umplut cu legume, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav umplut cu legume
Pastrav umplut cu legume
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav umplut cu verdeturi
Pastrav umplut cu verdeturi
2 porții
35 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.