Petitchef

Supa crema de ceapa

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
110 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.41 (0.23€/porție)

Preparare

  • A taiat cepele marunt si le-a pus la calit in ulei. Cand s-au inmuiat si au devenit sticloase am scos 2-3 linguri intr-un castron separat pe care le-a folosit la decorare.
  • Peste cele care au ramas in tigaie am pus laptele si a lasat sa dea in clocot de cateva ori. Am asezonat cu sare si piper.
  • A scos compozitia din tigaie si am lasat-o sa se raceasca putin, dupa care a pus-o in blender. S-a format o compozitie cremoasa care poate fi mancata cu paine prajita.
  • O supa crema de ceapa, usor de preparat si foarte gustoasa. La prima incercare a fost multumita de rezultat.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 110Kcal
  • Carbo: 7.1g
  • Grăsimi: 7.8g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 2.2g
  • Fibre: 1g
  • Zahăr: 5.6g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (115g)


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează