Petitchef

Zacusca de vinete

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Vinetele se coc si se curata, se lasa la scurs. Ceapa se curata, rosiile si ardeii se spala si se curata. Ceapa, ardeii si rosiile se dau prim masina de tocat.
  • Mai intai ceapa si gogosarii se pun la calit in ulei, cand sunt aproximativ calite se adauga vinetele, dupa vinete se adauga rosiile si restul ingredientelor.
  • Se lasa pe foc aproximativ 2 ore si este gata. Se aseaza in borcanele spalate si uscate cu cate o lingura de ulei incins deasupra .

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

06/09/2012

Misto

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Zacusca de vinete
Zacusca de vinete
12 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Zacusca cu vinete
Zacusca cu vinete
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Zacusca de vinete
Zacusca de vinete
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei