Petitchef

Salat de paste cu spanac

Antreuri
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb pastele al dente, într-o cantitate suficient de ap cu sare, conform instruc iunilor de pe ambalaj, apoi se strecoar.
  • Între timp se spal spanacul, i se taie tulpinile groase, iar frunzele se rup în bucele. Se spal roiile i se taie în dou.
  • Se cur ceapa i se taie în felii subiri. Se amestec bine oetul cu sare, piper i ulei.
  • Într-un vas mare se amestec pastele cldue cu spanacul, roiile i ceapa, se toarn deasupra sosul i se amestec bine.
  • Se taie brânza în cubule e i se presar deasupra împreun cu mslinele. Se serve te imediat.


Poze

Salat de paste cu spanac, poza 1
Salat de paste cu spanac, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de creveti cu paste
Salata de creveti cu paste
2 porții
41 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de paste cu ton
Salata de paste cu ton
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de paste cu ton
Salata de paste cu ton
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.