Petitchef

Paste cu branza feta

Felul principal
6 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
700 g macaroane sau orice alte doriti

1 cana de unt topit

5 oua

1/2 cana de lapte

450 g branza feta, taita in cubulete

Preparare

  • Fierbeti macaroanele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa si apoi se pun intr-un bol de sticla asau portelan.Se adauga untul topit.Intr-un alt vas bateti bine ouale, adaugati laptele si branza feta.
  • Turnati amestecul pesta macaroane si amestecati bine folosind o spatula. Ungeti cu unt un vas si turnati amestecul.Puneti la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute / functie de cuptorul dvs.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
20h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu branza la cuptor
Paste cu branza la cuptor
6 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Feta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiVopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: