Petitchef

Paste cu branza feta

Felul principal
6 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
700 g macaroane sau orice alte doriti

1 cana de unt topit

5 oua

1/2 cana de lapte

450 g branza feta, taita in cubulete

Preparare

  • Fierbeti macaroanele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa si apoi se pun intr-un bol de sticla asau portelan.Se adauga untul topit.Intr-un alt vas bateti bine ouale, adaugati laptele si branza feta.
  • Turnati amestecul pesta macaroane si amestecati bine folosind o spatula. Ungeti cu unt un vas si turnati amestecul.Puneti la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de minute / functie de cuptorul dvs.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
20h20m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cu branza si ciuperci
Paste cu branza si ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu nuci, conopida si branza albastra
Paste cu nuci, conopida si branza albastra
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Samosas cu feta
Samosas cu feta
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Feta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiVopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: