Petitchef

Tarta cu sparanghel

Antreuri
8 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Pt crema:

35 g fasole fiarta

1/2 l-ta sare

1/4 cana nuca de caju

1 l-ta mustar frantuzesc

1 lg sos pesto (gasiti si in comert, la borcan, in raionul de paste si sosuri)

2 l-te zeama de lamaie

2 lg apa


In plus:

1 legatura sparanghel proaspat

1 foietaj frantuzesc

ulei de masline

sare

Preparare

  • Se pun la blender toate ingredientele pt crema, mai putin apa.Se dau la blender pana se sfarama, apoi se adauga apa si se mai mixeaza. Pasta va deveni mai fluida.
    Foietajul se lasa 40 minute la dezghetat. Apoi il intindem putin cu sucitorul si il asezam in tava de copt. Punem peste el crema, avand grija ca de jur-imprejur sa lasam foietajul liber, pret de doua degete. Asezam apoi sparanghelul spalat si taiat din codite, pt a se potrivi stratului de crema si a nu ajunge pe colturile lasate libere.
    Ungem cu ulei marginile libere si sparanghelul si saram. Dam la cuptorul preincins la 200 grade pt 25-30 minute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mere
Tarta cu mere
4 porții
1h50m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu sparanghel si somon fumé
Tarta cu sparanghel si somon fumé
8 porții
1 oră
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tarta cu nuci
Tarta cu nuci
8 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu foietaj si cirese
Tarta cu foietaj si cirese
8 porții
1h5m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu rubarba
Tarta cu rubarba
10 porții
1 oră
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Sparanghel – colectie de reteteSparanghel – colectie de reteteTarta cu fructe - rasfat dulce de varaTarta cu fructe - rasfat dulce de vara

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: