Petitchef

Tartar de somon

Antreuri
2 porții
20 min
Foarte ușor
Cand incepe sa fie cald, nimic nu se potriveste mai bine decat un tartar bun pentru masa de pranz :-) Pentru ca, somonul este perfect;-)
Fara gatire, tot ce trebuie, este sa taiati ingredientele, sa le amestecati si veti avea o reteta proaspata realizata in scurt timp.

Ingrediente

Numarul de porții: 2
200 gr de somon proaspat

1/2 mar verde

1/2 salota

cepsoara

2 linguri de ulei de masline

1 lingura suc de lamaie

sare

Preparare

  • Etapa 1 - Tartar de somon
    Se taie somonul in cuburi mici (de 1 cm).
  • Etapa 2 - Tartar de somon
    Adaugati marul decojit si taiat cubulete. Taiati si salota si adaugati si cepsoara taiata fin peste somon.
  • Etapa 3 - Tartar de somon
    Asezonati cu ulei de masline, suc de lamaie si sare. Amestecati bine.
  • Etapa 4 - Tartar de somon
    Serviti in ramekins sau folositi un cerc metalic pentru asezarea pe farfurie.
  • Etapa 5 - Tartar de somon
    Et voilà!

Video

YouTube

Poze

Tartar de somon, poza 1
Tartar de somon, poza 2
Tartar de somon, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Eu, 23/07/2020

Unde gasești somon proaspat!?

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
John Doe, 17/07/2017

Se poate pregati cu orice fel de peste crud. Salota este o ceapa rosie, de apa, lunguiata si subtire.
Dar hai sa ne dam mari!

(1) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartar de ton cu garnituri de iarna
Tartar de ton cu garnituri de iarna
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tartar cu prosciutto si pepene
Tartar cu prosciutto si pepene
2 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.